Skip to content Skip to footer

We zaten als troepstaf alleen maar bij elkaar voor troepweekenden en voorbereidingen daarvan. We wilden graag ook “gewoon” bij elkaar komen, maar dat was met de afstanden lastig. Gewoon een biertje samen drinken wordt moeilijk als er altijd 3 van de 4 met de auto moeten en dan een eind moeten rijden.

Maar deze zondag was het eindelijk zo ver. Een middag en avond bij elkaar en gewoon leuke dingen doen. We begonnen de middag tussen Meppel en Hoogeveen door samen pitch en putsch te spelen. Golf maar dan kleiner.

We hadden het terrein voor ons zelf. Niet verkeerd want niemand van ons had dit nog ooit gespeeld en je had dus geen idee hoe goed je was, of je überhaupt er iets van kon… Het duurde dus voor de meesten wel even om te weten hoe het nu goed ging en vaak had je toch daarna dat het ineens niet meer wilde. Het was vooral een middag veel plezier hebben, veel lachen maar ook serieus spelen om de winst. En stiekem toch tussendoor wel wat overleg plegen. We waren verdeeld in 2 teams, ik en Mark en Martine en Gerard. Na 2,5 uur spelen en de score optellen…. Stonden we gelijk! Hoezo een goede combinatie?!

Hierna reden we naar Hoogeveen om daar met elkaar uit eten te gaan. Uiteraard was dit Japans. Hier hebben we dus sushi gegeten maar vooral uitgeprobeerd. Je kon hierbij 5 ronden doen waarbij je iedere ronde 15 verschillende soorten kon bestellen. We haalden het tot en met de 3e ronde. De kleine hapjes zijn toch samen een goed gevulde maaltijd. Uiteraard sushi met veel vis er in. Octopus, zeewier het kon allemaal. Vooral erg wennen! Soms valt het erg tegen, soms is het verassend lekker!

Zo sloten we een gezellige dag af!