Skip to content Skip to footer

Webshop

Producten te Koop

Wie Wat Koopt, Die Heeft Wat.

Onderstaande producten zijn via externe websites te koop. De producten zijn óf door mij gemaakt of hebben een onderdeel die door mij is gemaakt. Voor meer informatie zie het product zelf.

Wil je meer weten over een product? Neem dan contact me mij op!

© Wytse Kloosterman

Autisme Anders Bekijken Boek

Er zijn net zo veel vormen van autisme als kleuren in het spectrum. Wat bij het ene kind ontspannend werkt, zorgt voor stress bij een ander kind. 'Autisme anders bekijken' vraagt ons verder te kijken dan een diagnose en het gedrag dat men in eerste instantie ziet.

© Wytse Kloosterman

World Scout Jamboree Fotoboek

Het fotoboek van de World Scout Jamboree Japan van 2015. Inclusief de voorbereidingsweekenden, voorreis, wereld jamboree, nareis en reünie. En alle beetje extra's die we als groepstaf hadden. In een Japanse en troep Waterpoort Vormgeving.

© Wytse Kloosterman

Alles Voor de Beleving! Reisboek

In 2014 en 2015 mocht ik op een bijzonder avontuur. Samen met 36 jeugdleden en 3 andere volwassenen als begeleiding (en samen met nog een kleine 1000 anderen) naar de World Scout Jamboree in Japan. In dit boek het complete reisverhaal van dit avontuur.

© Wytse Kloosterman

Catalogus Suzette Benjamins

Suzette Benjamins is een fotograaf en collega van me. Ze heeft regelmatig tentoonstellingen. Voor een speciale gelegenheid wilde ze graag een catalogus met al haar werk, tot nu toe. Met grote foto's en details van werk van haar.