Skip to content Skip to footer

Een reis van twee jaar. Zo kan je het avontuur van de World Scout Jamboree Japan 2015 het beste samenvatten. Je bent niet twee jaar lang weg maar wel regelmatig dagen en weekenden. Met als klapstuk de reis van drie weken naar, in en van Japan.

Het is onmogelijk twee jaar lang te onthouden wat er allemaal gebeurde. Eerst hield ik online nog een blog bij (zie hier). Maar in de drie weken in Japan gebeurde er zo veel, en hadden we vaak geen internet, dat het niet via een blog bij te houden was. Een klein opschrijfboekje en potlood boot uitkomst!

 

Van deze korte notities heb ik een leesboek gelezen. Van begin tot eind van de reis. Van het schrijven van een mail tot het terugrijden na de reünie.

Dat schrijven was een avontuur op zich. Mijn krabbels verwerken tot een leesbare tekst en deze vervolgens herschrijven, herschrijven, redigeren en taalcorrecties uitvoeren. Een monsterklus, net zoals je World Scout Jamboree zelf.

Wil Je Dit Reisboek Bestellen?!

Dit boek kan je bestellen via de webwinkel van Blurb. Na bestelling wordt het boek gedrukt en geleverd op het adres wat je aangegeven hebt.

Naar de webwinkel van Blurb.