Skip to content Skip to footer

Visuele opmaak van het schoolplan 2023-2024 NSGO Veluwe.

Complete huisstijl ontwikkeling voor het Nederlands contingent World Scout Jamboree Korea 2023.

© Wytse Kloosterman

Vijftig jaar getrouwd en een groot feest. Een fotoboek met teksten van de hele familie en foto’s van het feest en de 50+ jaar daarvoor.

© Wytse Kloosterman

Suzette Benjamins is een fotograaf en collega van me. Ze heeft regelmatig tentoonstellingen. Voor een speciale gelegenheid wilde ze graag een catalogus met al haar werk, tot nu toe.

© Wytse Kloosterman

Ieder jaar met de intocht van Sinterklaas in Assendorp Zwolle mag ik foto’s maken. Dit is hard werken en vooral op het goede moment op de goede plek zijn. Goed om je heen kijken waar iets kan ontstaan is essentieel om goede foto’s te kunnen maken.

© Wytse Kloosterman

Gedurende mijn tijd bij scouting maak ik regelmatig foto’s.

© Wytse Kloosterman

Een lokale klant was nodig toe aan een complete restyling van zijn bestaande – en hele oude – huisstijl. Er waren drie uitgangspunten, de communicatie en samenwerking die er was tussen drie partijen: de vereniging van huurders, de verhuurder en de gemeente.

© Wytse Kloosterman

Vormgeving en opmaak van het proefschrift voor een afstudeerproject bij de rijksuniversiteit Groningen. Het visueel maken van informatie en een. Aantrekkelijke blikvanger bedenken voor de omslag.

© Wytse Kloosterman

Diverse logo’s en insignes voor scouting. Verschillende insignes zijn uitgevoerd.

© Wytse Kloosterman

Een reis van twee jaar. Zo kan je het avontuur van de World Scout Jamboree Japan 2015 het beste samenvatten. Je bent…

© Wytse Kloosterman

In 2014 en 2015 mocht ik op een bijzonder avontuur. Samen met 36 jeugdleden en 3 andere volwassenen als begeleiding (en samen…

© Wytse Kloosterman

Een reis van twee jaar. Zo kan je het avontuur van de World Scout Jamboree Japan 2015 het beste samenvatten. Je bent niet twee jaar lang weg maar wel regelmatig dagen en weekenden. Met als klapstuk de reis van drie weken naar, in en van Japan. Fotografie van de volledige reis.

Wytse Kloosterman © 2024. All Rights Reserved.